4 månader

Har ni tänkt på hur mycket lättare det är att förstå att det snart är jul när det ligger en massa snö utanför? Önskar att jag kunde lägga ut en vacker bild för att illustrera det hela men dessvärre har jag inte varit ute i dagsljus sedan snön kom. Till helgen kanske om det inte hunnit bli 10 plus och regn igen som vanligt.

Två arbetsdagar kvar sen två veckors semester. Två arbetsdagar känns himla lite. Speciellt i relation till det som bör göras. Året är ju liksom slut sen. Nästa år väntar enbart fyra månader av jobb. Sen ledigt. F-y-r-a. Så himla lite. Hur ska jag hinna allt? Hjälp mig att hålla tummarna för att min superbra vikarie från förra gången vill komma tillbaks. Det vore så himla skönt.

Dagens spänning på jobbet består i att jag under morgonen satt upp en whiteboardtavla modell tyngre (men dock inte så stor så vi pratar kanske 1-2kg) med fästkuddar på mitt dörrfönster. När kommer den att ge efter för tyngdlagen och ramla ner? Hur högt kommer jag att hoppa då? Spänningen är olidlig. Annars handlar allt jobb som vanligt om högar. Högar med papper, högar med släktträd, högar med prover.

//J

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *