Dagens naglar

Dagens naglar är duokroma utan att ha lack från senast inköpta China Glaze-kollektionen. Istället kommer lacket från en av Orlys flera höstkollektioner, Electronica. Det här var det enda lacket som tilltalade mig i den och jag är inne på fjärde dagen nu så man kan väl säga att jag gillar det. (Lite tipwear har jag men det har inte chippat på en endaste liten fläck än!). Synchro heter färgen och är rosa med blått skimmer. I vissa ljus flimrar det förbi lite orange också (speciellt idag när jag har en orange tröja på mig). Det är väldigt speciellt och jag kan konstatera att jag trots mängden lack i min hylla inte äger något liknande.

Bild tagen i ljuset från fönstret:

Bild i skugga:

Jag börjar längta lite efter höstfärger nu…och höstkläder. Hösten är nog min favvoårstid när det gäller sånt i alla fall. För det där med att jag ska börja jobba igen på måndag…känns inte lika ”favorit” faktiskt. Försöker förtränga det en dag till i alla fall.

//J

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *