Zoya Godiva

Jag har fortfarande kvar söndagens gradient. Så här när jag haft det ett tag tycker jag tipparna ser lite mögliga ut…fast på ett coolt sätt. Nåja, ikväll kanske det blir nåt nytt men så länge kan jag i alla fall visa hur Godiva såg ut innan jag svampade på Vespa på tipparna.

Zoya_GoddivaDet här är två lager utan under- och överlack. Inte helt opakt men eftersom jag skulle ha på Vespa på tipparna brydde jag mig inte om det. Mycket diskret färg på mig, den liksom smälter ihop med hudtonen. Men ändå gllittrar den fint i ljuset. Hade jag haft ett jobb där jag behövde ha diskreta naglar hade det varit perfekt. Nu har jag inte det, i alla fall inte för det mesta. Jag har ca 10 patientbesök per år (varav ett idag faktiskt) så det får vara mina lite diskretare dagar. De andra dagarna sitter jag mest för mig själv på kontoret så då spelar det ingen roll.

/J

 

 

4 thoughts on “Zoya Godiva

 1. Älskar texturen, men färgen är något för svag för min del…Men det är bra att ha såna lack, om man inte kan ha för mycket färg på sig.

   
  • Ja det är ett utmärkt lack om man behöver vara diskret. Hamnar man bara i lite sol kan man stirra på naglarna i alla fall, hehe.

    
   • I wish that were the case. about the problems encountered when test scores are used in ways they were never intended. However, in the past we have managed to come to agreements with UESF on this point and I’m discouraged that this time a line in the sand appears to have been drawn. That $15 million could buy a lot of instructional days . . .

     

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *