Grön onsdag – Misa Lime Love

Grönt är skönt och här kommer en fining, Misa Lime Love, från Misas sommarkollektion Fresh and fruity. Det här var enda lacket från den som fick åka hem till mig (för den här gången i alla fall…) men det är en himla fin kollektion!

Men hur sjutton lackar man snyggt med såna här lack? Vissa krämlack tycker jag ser bra ut medan jag lackar men sen ser jag dagen efter precis var varje lager börjar vid nagelbanden. Inte så att de flyter ut eller hamnar utanför utan jag måste liksom börja lager två en bit längre in på nageln…kanske flyter andra lack ihop bättre.

Jaja, tre lager var det här men det hade säkert räckt med två. Grönt med gulaktigt skimmer som inte riktigt kommer fram i bilderna och någon sol har jag inte haft idag.

Misa_LimeLove Misa_LimeLove1

 

För fler gröningar, kika in hos Karin som vanligt.

/J

 

3 thoughts on “Grön onsdag – Misa Lime Love

  1. Pingback: Vacker & Underbar » Deltagarlista Grön Onsdag v 21

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *