Ett, två, ne

Första ungen – ett gäng öroninflammationer med vårdcentralsbesök

Andra ungen – Tillräckligt många öroninflammationer för att kvala in för rör i öronen. Falsk krupp. Feberkramper gånger två med ambulansfärder. Armbågsbrott. Ramlat på förskolan och slagit i en framtand som nu har ändrat färg. Och nu lunginflammation (men har efter ett akutenbesök i söndags fått medicin och mår nu mycket bättre).

Och så undrar folk om det inte är dags för en trea?!

wpid-img_20141007_085643.jpgLunginflammationskillen som bara sitter still när han får spela…

/J

 

4 thoughts on “Ett, två, ne

    • Excellente intiative M. Royal !Un détail tout de même, dans l’art rupestre il est opportun de se munir d’un moyen d’éclairage. Je te suggère le feu de paille. Ca fourni une puissante lumière, peu longtemps il est vrai mais l’exécution des travaux rupestres est toujours très rapide.

       
    • KodÄ—l tiek paÅ¡ai­pos ir prie­šiš­kumo? Ir kodÄ—l pabrė­žiama, kad tapyti įžymius žmones taip blo­gai, taip amo­ralu? Ar auto­rius ir gale­rija bÅ«tų gavÄ™ mažiau kri­ti­kos jei port­re­tai bÅ«tų eili­nių žmonių? Labai daug klau­simų kyla paskai­čius šį straipsnį. Kritika visada gerai, bet nepa­liau­jama ir dar prie viso to pikta kri­tika, kraš­tu­ti­nu­mas kurio rei­kÄ—tų vengti.

       

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *