Dagens matchning

När renoverandet inte går framåt i den takt man önskar kan man ju välja att gilla läget. Anpassa sig som det heter. Så…tja…de märkligt gröna innerdörrarna blir ju liiite snyggare när man matchar nagellacket.


(Depend 260)

På onsdag kommer de och borrar för bergvärmen så snart slipper vi nog frysa hoppas jag.

//J

 

2 thoughts on “Dagens matchning

  1. can i ask some of you people a question?is it normal for a 21-year old like me to be diagnosed with HBP? i went to a doctor for a physical and my blood pressure readings were 150/85.i went to a second doctor and got similar readings.

     
  2. …MALDITO SEAS T.O.P….HACES QUE PERDAMOS LA RAZÓN…FUCK YOU!!!!…ESTAS COMO PARA SECUESTRARTE POR AÑOS Y APROVECHARNOS DE TI!!!!!….AAADKKSKFHGNNRTOEMM,..X…MEJOR NO SIGO, ME VOLVIÓ LOCA ESTE HOMBRE….

     

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *