Om Jenny

Hej hej!

Det är jag som är Jenny. Här är mitt jox. Eftersom jag inte kunnat bestämma mig för om jag ska ha en träningsblogg, en nagellacksblogg, en mammablogg eller något annat så är allt samlat här.

Jag är 35 år, bor strax söder om Stockholm tillsammans med min man T, sonen Ed, 6 år och Sam, 3,5. Hos oss bor också sötaste katterna, cornish rexarna Helix (8år) och Loci (7år). Helix är pensionerad avelskatt med 5 barn varav Loci är ett.

Villan inköptes i april 2011 när vi äntligen lyckats övertala min pappa om att få köpa den. Han ägde den sen 2004 då min farmor gick bort men har inte använt den som bostad. Min farmor och farfar byggde den 1949 och har bott där sedan dess. Från början fanns inte en fläck på den som inte behövde renoveras. Vi är dock inga renoveringsfreaks som gör allt på en kvart utan det får ta den tid det tar.

Jag har hittat två intressen som faktiskt går hyfsat att kombinera med att vara heltidsarbetande småbarnsmamma. Det ena är träning. Oftast blir det 3-4 pass per vecka, antingen på SATS där favoriten är combat eller på jobbgymmet. Det andra är nagellackande. Jag har jobbat ihop en bra samling (men har inte räknat…) och byter färg ungefär varannan dag. Perfekt syssla när man vill ha nåt att pilla med i soffan när barnen somnat.

Heltidsarbetande ja. Jag jobbar som genetisk vägledare på en minnesmottagning. Det innebär att jag pratar med människor som är oroliga över sin risk att drabbas av demenssjukdom och förklarar genetiken för dem. Jag gör också utredningar i familjer genom att samla in journalkopior och sammanfatta i släktträd. Vi samlar också in blodprover och hjärnor i dessa familjer och i vissa fall går det att göra genetiska analyser. Och så en massa forskning på det. Jag har dock inga egna forskningsprojekt men jag jobbar väldigt nära de som har det i och med att det är jag som har kontakten med familjerna och samlar in materialet.

Tja, nåt sånt…

//J

 

3 thoughts on “Om Jenny

 1. Hej!

  Letade bilder på nätet från OPI och reagerade faktiskt på dina snygga förlovnings/vigselringar och googlade på jennysjox och såg då att du hade en blogg! Bloggen är jättebra tycker jag och trevlig att läsa. Precis som du är jag nagellacksintresserad och jag har också två pojkar Albin 8 år och Adam 5. Och sambo Patrik. Jag är 36 år och bor i Trelleborg..

  Fortsätt gärna i samma stil! Det är en bra blogg!

  Kram

  Linda

   

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *