Ahmeh

Är det verkligen söndag kväll redan?! Hur fort gick inte den här helgen? Vad har vi gjort egentligen?

Igår var det lördag och det blev corepuls som vanligt följt av besök av syrran (moster) och kusinerna och mamma (mormor). Lite våffelparty och byte av leksaker (syrran gick loss på nagellacken, Ed lånade lyckligt Dantes DS). Sen inköp av krokar till hallen för att bli av med jackhögen. Och så lite sushi/yakiniku på det.

Idag blev det till att vakna till ”mammahurlångtärdetkvartillsviskaåka?” gånger 72 innan vi styrde kosan mot Täby och Lucas för att ta igen kalaset vi missade förra helgen. Eller som jag sa när jag sålde in besöket hos T: Det blir som ett barnakalas utan alla barnen. Mycket trevligt och gott och killarna röjde loss varvat med lite lugnare stunder (bulle/macka/sällskapsspel). Och stensomnade inom 5 minuter i bilen på väg hem.

Vi hann också med en tur till Hornbach för inköp av en liten kakelfästmassespackel (ja men det ÄR ju inte rätt term så klart…men vad tusan heter de då?) eftersom jag har fått en liten tanke runt mitt toaspegelsprojekt. Jag lejer alltså bort målning men tror att jag ska fixa att kakla själv? Och det PÅ en spegel. Ja, ni hör ju. Det här kan bli nåt att blogga om.

Men först gäller det väl bara att somna och ladda för ny vecka.

/J

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *