Årets julmanikyr

Dan före dan har varit ganska lugn. En skvätt feber och kvarvarande halsont men på bättringsvägen. Vi har rullar köttbullar, griljerat skinka, slagit in paket och fikat med mormor. Och druckit årets första julmust (!!). Killarna är mycket taggade inför morgondagen. Men nu har de somnat och jag slog mig ner i soffan och målade naglarna så de matchade granen bättre.
ChGWinterHolly

ChiaGlazeWinterHolly

China Glaze Winter Holly är ett grönt glitterlack med prismatiskt glitter i. Det torkar matt men jag har blankt överlack på bilderna. Jag borde nog ha haft ett grönt krämlack under, det här är tre lager och det är inte helt täckande överallt tyvärr. Men jag gillade det i alla fall. Det känns juligt utan att vara rött.

/J

Edit: Insåg nu när jag tittade på bilden av min vänsterhand att det fattas nåt och fick springa ner och hämta ringarna som jag så fint lagt i träningströjans ficka när jag rullade köttbullarna (och sedan lagt i tvättkorgen). Bara för att historien med de försvunna ringarna inte skulle upprepas. För ett par år sedan rullade jag nämligen just köttbullar och la ifrån mig ringarna på diskbänken. Ett par timmar senare hittade jag den ena på golvet men den andra var spårlöst försvunnen i flera veckor. Vi vände verkligen uppochner på hela lägenheten och jag åkte till och med och röntgade Helix som var huvudmisstänkt. Till sist hittades dem under en bokhylla. UNDER en bokhylla. Kattskrälle. Men men, jag tar inte av dem om jag kan undvika det sen dess. Och OM jag gör det lägger jag dem på ett bra ställe. Men tja…jag är väl lite tankspridd då…

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *