Att köpa barnvagn

Inte lätt det där alltså. Inte nog med att man ska ha bestämt sig. När man väl har det måste man ta sig igenom en djungel av dålig service i barnvagnsbutiker. Jag tror jag har kontaktat 5-6 stycken och valde att beställa hos den enda som inte gav ett ”Goddag yxskaft-svar”.

Vanlig konversation:

Jag: Hej, jag undrar när ni tror att ni kommer få in UJ Duo, 2010 i färgen Navy?
Butik: De svarta är jätteförsenade!!
Jag: Eh, jaha?
Butik: De grå kanske kommer snart.
Jag: Eh, jaha?

Very confusing! Efter några försök mailade jag centralagenten (eller vad det heter) i Sverige och fick svar att de beräknas vara på ingång om ca 2 veckor (för en vecka sen). Frågan är ju varför inte återförsäljarna vet det? Nåja, nu har jag lagt en beställning hos den enda återförsäljare som faktiskt nämnde både ”navy” OCH ”ca 2 veckor” i sitt svar till mig. Det ska bli intressant att se om det kommer nån vagn. Tur att vi har Eds vagn kvar i alla fall (som levererades från Holland på mindre än en vecka när det begav sig…).

//J

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *