Avslappnande…meditativt…NOT

De säger att trädgårdsarbete är avslappnande och lite meditativt. Att gå och påta i jorden liksom. Det används till och med som terapiform. Bullshit säger jag. I alla fall när jorden är full med spindlar. Inte fan fick jag lägre puls av att klippa ner de vissna påskliljorna i rabatten precis. Brrrr.

Som tur var hade jag mamma hemma på besök. Och som helt kyligt kom och räddade mig från en stor spindelmamma med lika stor äggsäck på ryggen. Och hon tog den i handen! (Och jag stod bredvid med handskar på). Världens bästa mamma, så här på mors dag och alla andra dagar! ♥

/J

 

One thought on “Avslappnande…meditativt…NOT

  1. Nog blir det ett icke önskvärt stresspåslag. Jag tänkte precis igår när jag höll på i trädgården att det vore en väldigt trevlig sysselsättning om man bara slapp alla möjliga konstiga kryp. Och om ogräset inte var riktigt så ihärdigt. Men handskar och långskaftade verktyg gör iaf arbetet lite enklare 🙂

     

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *