Back at work

Ja men jag veeet att jag är störtseg på att blogga nu. Och jag kan varken skylla på semester eller på att solen skiner. Bloggsvacka. Kanske bättrar jag mig om en vecka när jag får semester. Just nu är jag mitt uppe i det projekt som på labbet gått under smeknamnet ”lab of hell”. Fast det blev inte riktigt så illa som befarat lyckligtvis. Det rörde sig om ca 3500 DNA-prover som skulle letas fram och pytsas upp på platta (=plastplattor med 96 brunnar i som underlättar framtida maskinell hantering). Just den biten slipper jag. Däremot var det knappa 300 av proverna som var i form av 5-10 år gammalt fryst blod istället för DNA. De 200 första körde jag med två kollegor på två veckor. De 100 sista har jag kört den här veckan ensam eftersom kollegorna hade den goda smaken att dra på semester. Men nu ser jag slutet. Yey. Det trevliga med rutinjobb är i alla fall att man kan göra annat samtidigt. Typ lyssna på sommarpratare och sånt. Helt ok. Men nästa vecka hoppas jag få ta tag i högarna som bildats på mitt skrivbord under de här 3 veckorna av labbande. Och sen blir det semester!

//J

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *