Bildlöst inlägg

Tänkte jag skulle uppdatera lite hur det går och inser ju att det passat sig med lite bilder men jag ooooorkar inte. Och det är mörkt både inne och ute och resten av familjen sover. Så ni får tänka er hur det ser ut.

Målet för dagen var att måla taket i Eds rum. Det är vävspänt så det var lite spännande (jag är såå fyndig). Det höll. Det blev vitare. Får se imorrn när det torkat helt hur det ser ut. Enligt färginstruktionen (Alcro Kraft) skulle ett lager räcka om man la på rikligt. Jag la på rikligt. Både i taket och prickvis över mig själv. Nästa gång jag ska måla tak kan ni väl påminna mig om att inte bära glasögon eller vigselringar? (Taken här kräver en slags oljefärg så jag är fortfarande vitprickig). I skrivande stund (eller iaf för typ 2 timmar sen när jag tittade senast) ser det lite flammigt ut. Vill inte behöva måla igen (har ventlilerat rummet med fläkt och långt rör hela dagen så det var lite…bökigt).

Ett annat uppdrag för dagen (killarna har varit hos mormor och lekt hela dagen) var att köpa spackel och färg till väggarna. Vi kom hem  med spackel till en vägg i alla fall. Ett slags bredspackel som man rollar på med roller. Tänkte att det är bäst att vi testar med en vägg innan vi handlar spackel för 2 lax. Fy sjutton. Och det syns inte ens (om man gjort det bra då). Och med vi menar jag jag.

T har däremot haft ett annat projekt idag och det har ni i alla fall fått se bild på. I hallen (=bilden i förra inlägget) hade vi nåt slags korkplattor innan. Flera hade släppt och man snubblade och gjorde sig illa på dem. Sen var det sjukt fult också. Häromveckan när vi också var ute för att shoppa spackel kom vi ju hem med en matta. Heltäckningsmatta med gummibaksida. Den är nu på plats där korkplattorna var. En efterbild var det ja. Det kanske kommer. Men hallen är ju fortfarande ful tyvärr. Speciellt sen Sam fått smak för att riva ner lösa tapeter här och var. Men men, vi är igång. Vi har en lista och betar av den sakta med säkert.

Imorrn, tja…lite spackling kanske? Och så är det dags att vända på Eds dörr och måla andra sidan (minst 4 lager för den är grön på den sidan). Och så ett 69-årskalas på det.

Nej, har de röstat klart i det där programmet så jag kan gå och lägga mig snart?

//J

 

2 thoughts on “Bildlöst inlägg

  1. Om du med ”sen” menar när allt är klart så är jag rädd att det kan dröja, haha. Men jodå, bilder kommer. Just nu är dock status nerrivna tapeter och kaos i hela huset så inte precis idag 😉

     

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *