Blå himmel!

Jag ser blå himmel mot de smutsgrå sjukhusväggarna! Yey! Ser ut att bli en fin dag för en roadtrip. Energinivån så här strax före åtta är förvånansvärt hög (vaknade strax före fem av att bli knäad i magen…en liten Ed hade smugit ner bredvid mig i sängen…och några minuter senare vaknade brorsan). Förmodligen har gårdagens träningspass ett finger med i energispelet. Nike get fit hör helt klart till topp 3 av Sats-passen. Misstänker att träningsvärken är på ingång.

Roadtrip var det ja. Framåt lunch ska jag bege mig söderöver eftersom det är dags för årsmöte för genetiska vägledare. Linköping närmare bestämt. Och jag ska köra. Men det ska nog gå fint (är inte så förtjust i att köra på okända ställen…). För säkerhets skull har jag förutom en genetisk vägledare till också med en kurator i bilen. Känns tryggt på nåt vis 😉

Hm, jag kom åt kursiv-knappen och nu kan jag inte ändra tillbaka. Jaja, ni får väl vinkla huvudet lite så blir det rakare.

//J

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *