Blå måndag

Måndag igen och dags för Lindas Nailorama att bjuda upp till blått. Min blå är gårdagens inköp som liksom slank ner i korgen för att jag inte fick några kläder eller skor 😉 Det positiva i det hela är att jag kom ihåg varför jag inte köper Depends lack.

1) Flaskan är pytteliten och långsmal så man liksom måste hålla i den när man doppar penseln för annars välter den.

2) Alla lack jag har därifrån kräver minst 3 lager för att täcka helt.

Nåja, nu till dagens färg. Depend 351. Aquablå glassflecksglitter. Jag började måla med gott mod men vid tre lager var det fortfarande inte opakt och jag tröttnade och började om, nu med OPIs Fly i två lager underst (det närmaste jag hade i färgväg och krämfinish) följt av två lager Depend. Ganska glad färg men det var nog för mycket meck för att jag ska välja det här igen…

Depend351

 

//J

 

2 thoughts on “Blå måndag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *