Blå måndag – Color Club Love You to Pieces

Nämen, en nagellacksbild! Och på en temadag och allt! Vart är världen på väg?

Nåja, det här var en lackning jag dragit mig för att göra. Ganska mycket för att jag testade ett annat lack ur kollektionen utan underklädeslack och det var helt värdelöst och åkte av direkt. Men nu var det inte det vi skulle prata om. Dagens lack är Color Club Love you to pieces, ett ganska matt microglitter i vitt, lila och blått. Jag har ett lager vitt under (Misa Heaven white = bästa vita jag testat). Ed ville också få naglarna lackade och fick samma utan det vita under och på honom ser det vitt ut. Lite lustigt. Måste nog testa med något annat under snart. Jag har ett lager vitt och tre lager prickar. Inga krångel med torktid trots alla lager. Gillar det oväntat mycket, det är väldigt sött.

wpid-img_20140601_202908.jpgKika in på Nail Me för fler blå lack idag!

/J

 

 

5 thoughts on “Blå måndag – Color Club Love You to Pieces

    • Ja, jag bävar lite för det… Så här på dag 3 har det inte chippat i alla fall. (annars brukar glitterlack chippa litegrann hysteriskt fort på mig för att sen vara jävliga att ta bort).

       
  1. Vart köpr man Misa Heaven white ??? jätte fint vitt lack och är ute efter ett som det täker med bara ett lager
    Tack på förhand

     

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *