Blå måndag – Depend 2065 Forget-me-not

Det är måndag. Jag har koll och det är starten av min tredje semestervecka (av fem). Jag har blått lack sen ett par dagar faktiskt men fotade först idag. Svenska Depend har hoppat på texturtrenden och släppt en kollektion med 6st minilack med matt, skrovlig och glittrig finish – Rough sparkle. Jag hittade dem inne på Kicks för ett tag sen och det ljusblå 2065/Forget-me-not fick följa med hem. Det glittrar verkligen härligt med sina blandade storlekar på glitter och färgen är alldeles ljuvlig. Två lager räckte (fast här har jag precis bättrat på lite med ett extra lager på dag 3) och det var lätt att måla med.

Blå måndag-Linda har semester så vill ni se fler blå lack idag får ni kika in hos Tove på NailMe.

Depend20652 Depend20651/J

 

 

3 thoughts on “Blå måndag – Depend 2065 Forget-me-not

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *