Blå måndag – Isadora Pool Crush

Sandfinishen är verkligen en favorit just nu och i helgen snubblade jag över Isadoras variant, Sugar crush, här i färgen Pool crush. I finish tycker jag den påminner mer om OPI än Zoyas. Lite slätare än Zoya liksom. Aningens mindre djup. Faktiskt var det här första gången jag lackade och under tiden kom underfund med att jag ju faktiskt har ett snarlikt (Zoya Liberty). Oups. Men Ed har fortfarande Zoya Liberty på sina naglar så jag kunde jämföra direkt och Isadoras är blåare medan Zoyas har några droppar grönt i sig. Puh. 😉

Appropå blått så är det ju blå måndag idag hos Lindas Nailorama så vill ni se fler blå är det bara att klicka er in där.

Bilderna var det ja 🙂

IsadoraPoolCrush IsadoraPoolcrush2

 

Lite låg aktivitet här pga sjukhelg. Först Ed med hans öroninflammation och sen jag har spenderat större delen av helgen i soffan med ont i halsen och allmän seghet. Blä. Men idag känner jag mig i alla fall piggare.

 

/J

 

6 thoughts on “Blå måndag – Isadora Pool Crush

  1. Jag gillar det här, men Ocean Crush är nästan snäppet underbarare. Men vem försöker jag lura, klart att man behöver båda i sin samling! =)

     
    • Jag har målat om till Turqouise crush nu, det var de två jag tyckte jag behövde men jag undrar lite om jag inte behöver Ocean crush också nu…

       

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *