Blå måndag – Models Own Aqua Violet

Models Own Beetlejuice -kollektionen måste ha släppts innan jag började fota mina lack. Jag köpte hela kollektionen (5 st duokroma lack) men har inte bild på ett enda. Dags att ändra på så i helgen har jag lackat med min favorit av de 5, Aqua Violet. Den är fantastiskt fin och skiftar mellan turkosblå och lila. Det är lite skirt så jag har 3 lager ovanpå ett lager av OPI My boyfriend scales walls (vitt). Långfingernageln är lite skivad och finishen på lacket är sådan att det syns rätt tydligt tyvärr. Dags att klippa ner och olja in antar jag… Suck.

Nåja,nu till bilderna: MO_AquaViolet1

MO_AquaViolet4

 

MO_AquaViolet3 MO_AquaViolet2
Svårt att fånga det lila på bild men i verkligheten syns det väldigt bra. För fler blå lack, kika in hos Lindas Nailorama!

/J

 

 

 

4 thoughts on “Blå måndag – Models Own Aqua Violet

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *