Bröllop och busungar

 

Fortfarande inget på listan som blivit gjort. Men däremot en grej som inte stod på listan men som borde ha stått där. Nämligen att fixa lämplig outfit till bröllopet vi är bjudna på. Inhandlade idag en kort ljusbrun klänning med beiga blommor på (låter lite skumt men den är fin, jag lovar) och en kavaj och spenderade därmed den ofantligt stora summan 408:-. Är i och för sig lite tveksam till kavajen så jag får kanske hoppas på varmt väder. Fast man måste väl ändå täcka axlar och så i kyrkan va? Har för mig att det finns såna regler. Det här kommer för övrigt att bli mitt första riktiga kyrkbröllop. Jag har varit på två bröllop tidigare, syrrans som skedde i Östhammars rådhus och mitt exs farbrors som visserligen skedde i en kyrka men var ortodoxt så ceremonin var inte som den svenska (tror jag inte, jag förstod inte ett dyft av vad som sades *hehe*).

 

 

De bröllop jag varit på har i alla fall varit väldigt trevliga så min slutledningsförmåga säger mig att även det här kommer att bli det. Min moster är det som ska gifta sig förresten. Ska bli spännande att se hur de valt att göra allting. Det är ju en del bröllopstankar här hemma också nu. 🙂

 

 

Gårdagen spenderades med syster och de två små ligisterna. Dante som växlar mellan att kalla mig moster, faster, Jenny och Marina (jag är alltså moster Jenny och han har också en faster Marina) och Tristan som fortfarande bara tjatar om Tobbe. Bobbe Bobbe Bobbe… Jag mötte förresten upp dem själv i Farsta C då T inte kände sig överdrivet sugen på en shoppingtur med tre klädgalna damer och två vagnburna knoddar som gastar trååååkigt så fort en butikströskel passeras (himla synd att jag inte tog med kameran, det är sånt som borde ha fångats på film). Dantes första ord när han såg mig i folkvimlet var: Var är Tobbe? *suckar uppgivet* Dante låg för övrigt högt i kurs efter dagens slut. När vi var på väg från Farsta tittade han på mig uppifrån och ner och sa eftertänksamt ”Moster, varför har du en stor mage? Har du en bebis i din mage?” Vad ska man säga? Jag svarade nåt om för mycket kakor. Och planerar nu att börja räkna VV-points igen nästa vecka. Barn är ärliga sägs det. Men ack så söta. Skitsamma att de avgudar Tobbe och skiter i mig. Jag gillar dem ändå. Massor.

 

 

Imorgon kanske jag gör något på listan. Eller så kommer jag på något mer som borde ha stått där. Och gör det. Den första semesterveckan har gått såå fort. Två kvar.

 

 

//J

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *