Dagens…

…dilemma: Jag är aptrött. Ska jag gå och lägga mig nu och räkna med att vakna vid fem imorgon eller ska jag tvinga mig vaken ett tag till och vakna lite senare? Imorgon är det ju Å & Ms stora dag och jag misstänker att jag förväntas vara vaken åtmistone en bit in i middagen. Hm. Kanske hinner sova lite middag på förmiddagen?

…längtan: Bebis! Kom nuuuu! Bebisfika på jobbet idag. B kom in med sin snart 4 veckor gamla lillgrabb och T kom med sin nästan 3månaderstös och de två stolta storasystrarna. Jag vill också!

…gravidkommentar: B frågar om det börjar bli tungt nu med stor mage och allt och kollegan H som jag delar kontor med svarar i mitt ställe genom att beskriva ljuden jag numera gör när jag sätter mig på stolen eller ställer mig upp (också känt som "the sit down sound" enligt Tobbe)

…gamling: T frågade om jag hade lust att svänga in på Systemet när jag ändå var i Farsta och köpa några öl till honom. Uppenbarligen ser man äldre ut som gravid för idag var första gången jag slapp visa leg. Hehe.

…svåra tid: Att boka in patienter till den 11 september visade sig vara aningens knepigare än man först kunnat tro.

…anti: Telefontider. Gah. Fick numret till sjukgymnasterna på rehab av barnmorskan sist för att kunna prova ut såna där läckra skenor som ska få mina händer att värka mindre på morgnarna. Ringer på morgonen och blir upplyst om att telefontiden är mellan 11-12. Ringer 11.05 och blir upplyst om att jag ska ringa handenheten (jo, det finns en sån). Som har telefontid mellan 8.30 och 9.30 på tisdag. (Och som även hade telefontid när jag ringde sjukgymnasten första gången)

…irri: Köpte en fin sjal när jag och mamma gick i Farsta idag. Perfekt att ha imorgon. Lyckades sen med konststycket att tappa bort den någonstans mellan Åhlens i Farsta och hemma. Klantigt!

…lortgris: T som när han kom hem kastade av sig kläderna och demonstrerade en mycket ren och fin fot samt en mycket skarp kant till ett mycket smutsigt och svart smalben. Jösses.

…shopping: 3 (!) tröjor varav endast en randig. En Amelia "Vänta barn". Ett nagellack. En väska. Och en sjal. *muttrar lite åt den försvunna sjalen igen*

//J

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *