Dan efter dan

Lugnet har lagt sig, båda grabbarna sover middag. Annars började dagen lite kaosartat med att Helix spydde upp halva granen (nåja, med det var iaf kanske 10 barr…) och att Sam gnällde konstant hela morgonen. Efter en stunds sömn vaknade han och gnällde vidare och jag petade i en Alvedon och han somnade om samma sekund den var inne (ja, på skötbädden!) sen sov han vidare 40 min till i vagnen och när han vaknade hade han 38 i tempt trots Alvedonen. Nu sover han igen så vi får väl se hur han mår när han vaknar. Stackars lillplutt.

Gårdagen var en desto gladare tillställning. Farfar kom hit och vi åt julbord och julgodis, kollade Kalle och lekte med julklappar.

Lilltomten promenerar runt i gåstolen

Ed väntar på tomten (eller det kom ingen tomte men han väntade på att få öppna klapparna i alla fall och underhöll då och då med hjälp av munspelet han håller i)

Favvoklappen är öppnad. Farfar hade med sig ett jättestort Duploflygplan som var väldigt poppis! Sam tuggar på sina nya lakan och jag…tja, bara sitter mitt i allt 🙂

Sam gillade paketsnöret bäst! Här visar han också att det var grönt och fint och matchade både hans juloutfit och den fina gröna sköldpaddan han fick av farfar.

Idag är planen att fira mer jul med Ts moster och co men vi får se hur Sam är när han vaknar efter den här tuppluren…

God fortsättning på er!

//J

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *