Droghandel it is

Besökte ju som sagt syrran förra veckan. Om hon också haft en blogg hade jag kunnat skriva att jag varit på bloggevent och fått med mig en goodiebag hem. Men hon har ingen blogg. Om jag hade haft lite fler än 40 läsare om dagen hade jag kunnat skriva att jag varit på pressevent och fått en goodiebag med mig hem. Fast nu har jag ju inte det. Så jag har bara varit hos syrran som råkar jobba på Kronans droghandel. Men man kunde visst få med sig en goodiebag ändå.

Båda handkrämerna (ACO och Natuvive) har jag testat sen innan och gillar. ACOs nagelbandskräm har jag stående på jobbet och den är också bra. Killarna kastade sig över tvålarna längst ner till höger i bild och båda är nu slut… Inte så mycket för att de var odryga som för att de var sjukt roliga (man sprutar ut som ett rakskumsliknande färgat lödder). Den första räckte två duschar och den andra en… Jag kunde ju ha varit en evil mamma också och sagt stopp förstås men jag passade på att njuta av att de glatt lekte tillsammans och så hängde jag tvätten istället.

Sen jag har också testat två grejer som orutinerat nog inte är med på bild. Dels Kronans egna våtservetter. Som var riktigt bra! Och jag är kräsen. Jag gillar annars bara Huggies Pure och Willys egna och undviker alla andra om jag kan. De är lite tjockare och våtare än tex Libero och Pampers varianter. Och nu har jag alltså en variant till att välja på. (För även om jag lyckades glömma paketet jag fick av syrran hos henne så kilade jag in på Kronans igår och köpte fyra nya…)

En till grej som inte är med på bilden fick jag testa. Nåt som gör att butiken gör skäl för sitt namn. Droghandel. Nagellack så klart! I alla fall om man är som jag… De säljer Mavalas lack som jag inte alls brukar gilla eftersom flaskorna är så små och jag tycker det blir så pilligt att måla med små korta penslar. Testade det ena och det chippade efter några timmar och blev inte alls bra. Men så testade jag det andra igår och blev klart positivt överraskad! Mavala Paris heter färgen. Superlätt att måla med och täckte på ett lager (fast jag målade två av gammal vana ändå) och det är sååå blankt! Det är liksom inte bara ljuset som reflekteras i det utan fönstret som speglas! Coolt. Som en täckande jelly. Finfint. Får se hur länge det håller den här gången.

Förresten så resulterade gårdagens besök på Kronans för inköp av våtservetter i lite mer än så. Kikade i hyllan med badleksakerna och hittade en tub med badvänlig färgtvål från samma märke som skumtvålen vi testat så jag var tvungen att testa. Får återkomma om vad killarna tyckte om det…

//J

 

2 thoughts on “Droghandel it is

  1. Vill gärna ha fotodokumentation när du testar footner 🙂
    Ska se till att köpa hem knisterpulver till badkaret nästa gång ni kommer så grabbarna får prova det tror dom kommer gilla det oxå:)

     

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *