EFIT 110214

Det blev inte 1,5 år till nästa gång. Redan igår kom jag ihåg att vara med (tack telefonlarmet!).

8.30 Mobilen påminner om att det är EFIT-dag. Vi har visserligen varit uppe sen före kl 6 men bättre sent än aldrig. Kollar in dagens temperatur innan påklädning. Mycket kläder blir det.

9.30 Tänkte promenera via vattnet till Farsta för lite inköp. Men vi fick vackert följa de plogade stigarna som ledde tillbaks igen… Lite väl kallt för en extrasväng så det blev tunnelbanan till Farsta sen.

10.30 Klarar av det årliga besöket (kanske att jag hinner med något mer besök i år förresten, ibland slår man på stort). Målet var att inhandla vin till kvällens middag. Främst eftersom det ingick i receptet. Vin innehåller dessutom en massa points så det blir inte i onödan nu. Jag är förresten sämst på att handla vin. Jag står och väljer och väljer. Vilket egentligen är meningslöst eftersom jag aldrig kommer ihåg vad jag valde. Men oftast väljer jag något gott i alla fall.

11.30 Dagens lunch. Pasta med köttfärssås med massa morötter och selleri i. Och vitlök. Det var godare än det ser ut. Och Sam sover. Och jag hann dricka en kopp kaffe på det också innan han vaknade!

12.30 Tar emot veckans matleverens.

13.30 Det blev lite konstigt med dagsömnen idag eftersom Sam vaknade på t-banan till Farsta (de envisas ju med att plinga i högtalarna hela tiden) efter att ha sovit en kvart. Sen somnade han om på vägen hem vid 11-rycket och sov till nu. Här är det i alla fall en förväntansfull kille som vill ha mat! Och lilla tanden syns också om man tittar noga. ♥

14.30 Maken kommer hem från jobbet. Vi ska till dagis för lite fika. Och fina rosor hade han med sig ♥

15.30 Eftersom det är fotoförbud på dagis hastade vi ut igen lagom till halv fyra. Ed och pappa rejsar och busar på hemvägen.

16.30 Ed leker med mig. Jag är mormor och är placerad på madrassen i hans rum. Själv är han sig själv och ska sova och har därför tagit alla sina gosedjur och lagt sig ner. Nästa gång får jag nog styra om leken så det är jag som får sova. Det verkar bra.

17.30 Middagen är nästan klar. Det blev sååå gott 🙂

18.30 Nedvarvning och sagostund med grabbarna.

19.30 Sam har somnat. Vällningdags för Ed.

20.30 Hade jag också somnat…efter att ha nattat om Sam för tredje gången och tryckt i en alvedon. Förkyld kille och trött mamma…blev inga fler bilder sen…

//J

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *