EFIT 120224

Det blev kanske inte på minuten varje timma men rätt många bilder ändå. Här kommer min dag:

06.17 Ed har fått sin frukostmacka. ”Mamma, jag vill ha en rullmacka. En lååång en!”

07.03 Har kommit till jobbet och hämtat en kopp kaffe som jag klämt in på skrivbordets nästan enda tomma yta…

09.12 Lite svårt att visa vad jag gör eftersom det mesta innefattar patientuppgifter. Men släktträden går att avkoda. Här sitter jag och ritar ett. (Fyrkanter är män, cirklar är kvinnor. De ifyllda är personer med demenssjukdom och de överstrukna är avlidna)

10.10 Sov kasst i natt och får ett lockande mail… Kanske nåt man kan skicka sina barn på?

11.10 Utsikten mellan betonghusen visar lite blå himmel. Det är lite vår idag va?

12.28 Har lunchat och tog en kaffe med detta exotiska sällskap. Vackert! Händerna tillhör Balbir som nyligen (äntligen!!) kommit hem från Indien.

13.00 Ska på APT men passar på att ta ett snabbt foto innan. Jag fick en liten bit Indien jag med, i form av ett nagellack. Chambor Electric metal. Wow! På mina naglar är det dock fortfarande tisdagens färg.

14.15 Konstaterar att Schenker inte kan leverera mitt skåp idag heller och jag kommer få ha kaos på mitt kontor en dag till. Hur kommer det sig att allt blir tre gånger så krångligt och ändå inte som man vill ha det när man går genom de beställningskanaler man ska?! (Förmodligen dyrare också *mutter*)

15.32 På hemväg. Det är inte bara mitt rum som är i kaos på jobbet. Detta är vad som brukade vara 5-6 lunchrestauranger ovanpå vad som snart inte längre är ett p-hus. Min bil står under det där. Vardagsedge.

16.30 Har hämtat killarna och Sam är mammagris. ”Bääääja”

17.08 T har lagat fredagsmat. Nachotallrik och gucca. Mycket smarrigt!

Bonusbild 17.09 Han inte bara lagar mat. Han hade med rosor också. ♥

18.21 När jag handlade Lego för ett par månader sen fick jag med en pyttepåse bonuslego. Bara pyttebitar och nån slags StarWars-farkost. Sen dess har Ed tjatat. ”Mamma jag vill bara låååna ditt StarWarsLego!” Idag fick han det. Lycka!

19.21 Nära läggdags nu… Alla trötta har samlats i soffan och jag lejde bort fotandet. Det blev en ganska lång bildserie där de flesta fotona innehöll en kattrumpa. Fint där Loci. (För övrigt blundar jag inte för att jag är trött utan för att Loci attackgosas)

20.25 Provar nya lacket. Chambor Electric metal. Gillar massor!

Resten av dagen är det soffhäng som gäller…

//J

 

9 thoughts on “EFIT 120224

 1. Kikar in på din EFIT, tror vi är i samma hus och jobbar i, men jag på universitetet och du åt landstinget ;-), jag sitter på F58, så är det bara dom som jobbar där som fattar, eller hur? 😉

   
  • Haha, ja det stämmer. Jag sitter på M51, men också i labhuset mitt emot dig. Nu blir jag nyfiken på din katt…på den lilla bilden ser det ut att vara min katt du håller i ju! :-O

    
  • Jag får hälsa henne det. För egen del har jag alldeles för svårt för att bestämma mig för att kunna komma fram till ett motiv och en placering… Men det är fint på andra 🙂

    

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *