EFIT igen!

Det var visst EFIT-dag redan idag igen. EFIT går alltså ut på att dokumentera sin dag genom att fota en gång i timmen. Det är två bestämda dagar varje månad, vilka går att se på länken ovan. Där kan man också hitta länkar till andra personers EFIT.

Förra veckan hade jag med storkameran till jobbet men eftersom den är lite omständig att släpa runt på (och eftersom det liksom är lite småpinsamt att fota så synligt) så tänkte jag visa min dag idag med hjälp av mobilkameran. Här kommer den:

06.07 Sam har vaknat.

07.05 Killarna är inpackade i bilen och vi åker mot förskola/jobb. Morgonhumöret är så där…

08.12 Har kommit till jobbet, hämtat lite grejer och är på väg till labbet för lite DNA-prep.

09.03 Preppen nästan klar…

10.00 Dags för remissgenomgång. Har laddat med kaffe och äpple.

11.07 Mötet är över. Passar på att säga hej. Dagens outfit (det var nog första gången jag la upp en sån) är slappar-torsdag. Jag har lite lätt försökt införa fin-fredag på jobbet. Det går så där. För att väga upp har jag också infört slappar-torsdag, det är bara det att jag inte berättat det för nån. Äuhm. Ungefär så. Eller så tar man lite orange nagellack för att pigga upp sig.

12.09 Lunchen är över och Sveriges mästerkockslådan har åkt fram. Några av kollegorna gissar varje vecka vem som kommer åka ur. Och lägger en guldpeng i lådan. Varken den här eller förra veckan var det nån som gissade rätt. Kanske värt att hänga på nu alltså, några tips?

13.04 Reservkraftsprov

14.08 Nä. Inga fler hyllor idag heller… Lite lätt trött på röran.

15.08 Laddar inför NTC-passet med ett mellis.

16.07 Mot SATS. Solen skiner!

17.34 Var lite upptagen runt 17 kan man säga. Puh jobbigt idag. Vattenflaskan är min vän.

18.49 Glömde av mig lite. Sam gav mig ett glädjestrålande mottagande hemma följt av den längsta harang jag hört honom säga. ”Mamma, kom, sitta soffa, läsa bok, dammsuuuugaren! Kom! Kom!” Vem är jag att motstå det?

19.21 Vi läser. Och läser. Och läser lite till.

20.28 T tänkte kolla på TV4 SciFi (Flash forward + Arkiv X) men tvn säger ”Du har inte rättigheter för denna kanal”. Bredbandsbolaget säger shit happens. Det är felanmält. T kollar sin telefonräkning och hittar 2 samtal till bredbandsbolaget á 1,5 timma. Och massa pengar. Surfar vidare på alternativa tv-bolag… Jag får kolla Biggest Loser istället. 😉

Tja, det var den här dagen det. Nästa gång är 25 mars.

//J

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *