Eller kanske…

Ja, alltså. Man kan ju lugnt påstå att det är tur att jag fått hänga med och titta på bil med T ett antal gånger. Eller åtminstone fått höra funderingarna fram och tillbaka för jag tror att han börjar tröttna lite lätt på att få you tube-filmer på diverse barnvagnar skickade till sig. Snart lär hans msn krascha om man säger så. T har dessutom oombedd gått ut och mätt hissen. Ytterligare ett tecken på att det börjar bli dags för beslut. Kanske det får bli en bred vagn ändå. Vi tar en ny sväng till babyland idag (så får vi se om det blir blocket sen).

Ed har förresten ingen talan i det hela. Eller han talar en himla massa men säger bara ”Mamma, jag vill ha MIN vagn!”. (Jag känner förresten lite likadant. Ge mig en dubbelbugga för sjutton! Himla företag att ta lång tid på sig att utveckla en syskonvagn!). Vi får se vad han tycker om dagens provsittning.

Gårdagens tur resulterade förresten bara i att vi i princip ratade alla på listan. Den sista iCandyn som verkade mest lovande på bild/film skulle de ha 14 lax för. Och den kändes superplastig. Ovärt.

Det lär bli åtminstone ståbräda till buggan. Vad eller om det blir nåt utöver det återstår att se.

//J

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *