En dag kvar

En dag kvar. Sen breder tre långa veckor av semester ut sig. Det ska bli så skönt. Har drömt flera gånger den här veckan att jag blivit kvar på jobbet till tio för att allt skiter sig hela tiden. Men i verkligheten har det faktiskt gått rätt bra. Av de 232 prover jag hade att köra innan semestern är det bara 21 som inte har funkat. Och 15 av dem är i maskinen just nu så det kanske blir ännu fler klara innan jag går hem imorrn.

 

 

Jag har träningsvärk i magen. Så himla mycket. I hela magen. Inte bara i de övre magmusklerna som jag brukar få av ett corepass. Köpte tidningen ToppHälsa häromdagen och fick med en dvd med pilatesövningar. Testade den i förrgår. Och i morse gjorde det ont att torka magen efter duschen. Helt sjukt. Men det känns nyttigt. Det blir definitivt fler pass. Bra eftersom mitt gymkort går ut på onsdag.

 

 

En annan nyttighetsgrej jag fått för mig den här veckan är att vara utan cola. Dricker visserligen bara light men något säger mig att det inte är så nyttigt det heller. Dock har jag inte märkt något av att inte dricka det så här på fjärde dagen. Förutom att jag hade ont i huvudet i tisdags och att jag ser cola överallt. Bra för självdisciplinen.

//J

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *