En vecka kvar

Helgerna går så himla fort. Men nu är det bara en vecka kvar till semestern. Nedräkningen har börjat.

Fredagskvällen blev jättetrevlig. Det är inte så dumma människor som hänger på kattforum ändå. Jenny och Ulrika (jo, samma som var med på ridturen förra helgen) kom över och mumsade tacos och snackade bort kvällen i hög fart. T flydde fältet efter att ha konstaterat att det var kattanterna som skulle dyka upp *hehe*.

Igår blev det bilar för hela slanten. American car show i Norrtälje. I sällskap med syster och familjen. Däribland en Dante som i fredags svarade ”vilken moster Jenny” när syster frågade om han ville prata med mig (efter att ha fått förklarat för sig att moster Jenny är coola Tobbes bihang var han med igen, i alla fall tillräckligt för att börja prata om Tobbe…). En sån liten skitunge. Men en söt skitunge. Och så minstingen Tristan som har fler ord varje gång jag ser honom. Men inte Jenny. Däremot gjorde han ett fint försök att säga Tobbe. Han är väldigt poppis. I skrivandes stund skuttar Missan glatt jamandes förbi mig och lägger sig på den minimala platsen bredvid Tobbe som är upptagen med tv-spel. Varpå han knuffar bort henne. Och hon går till mig för att sekunden efter gå tillbaks till honom. Nu är hon inne på tredje rundan. Man vill ha det man inte kan få eller hur är det? Bästa platsen måste vara intill T eftersom  hon aldrig får ligga där. De små liven. *suckar uppgivet* Men de är söta. Och jag förstår dem för T är ju en sötis. Min sötis! *kär*

Idag har vi jobbat på vuxenpoängen. Balkongblommor är vuxenpoäng. Frågan är om det gäller även om man fått dem från sin mamma? *funderar* Förmodligen inte. Men det är fint på balkongen hur som.

Jag önskar att jag fattade hur formatteringen går till på det här himla stället. Nu kan jag inte få texten som i de innan hur mycket jag än försöker. *svära* Nåja, det är kanske bra med större stil om någon har svårt att läsa. Eller så kommer det bli likadant som det andra ändå. Och inte har jag fått förhandsgranskningen att funka heller. Väldigt bra att det finns instruktioner på den här sidan. I alla fall har inte jag hittat några. Men jag kanske har lyckats ordna så jag kan lägga in två bilder i samma inlägg. *testar* Nej, men nu blev det nåt annat fel. Jag har fått in bild två i bildarkivet men jag får inte upp den som val när jag vill lägga in den. Helknäppt. Nåja, ni får helt enkelt nöja er med min söta T som blickar ut över bilhavet i Norrtälje så länge.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *