Fredagsfin

Försöker lite halvhjärtat införa konceptet ”fredagsfin” på jobbet. I motsats till casual all day liksom. Det går så där. Och ibland kommer jag inte heller ihåg riktigt. Idag fick jag tex inte ens med mig sminket i träningsväskan (BodyPump kl 7!). Men naglarna är fredagsfina i alla fall. Nytt lack, Orly Ingenue. Gammelrosa bas med sjukt mycket guld/koppar/random färger-skimmer/glitter. Jag gillar massor och har lite svårt att slita blicken från naglarna.

 

Jag har en tendens att surfa lack när jag är hemma och vabbar/är sjuk. Det har blivit mycket av den varan på sista tiden. Ändå var det här första beställningen på två månader. Paketet kom i förrgår så nu har jag 9 nya lack att testa mig igenom. Samligen utökas sakta men säkert…

Bild komplett med mycket nyfiken Sam som sa ”prova, prova”. Osäkert om det var pepp till mig eller om han själv ville prova. Beställningen är från www.nailsupplies.us. 9 lack får plats i en ”small flat rate box” och det brukar hamna på strax under 400kr totalt. (Normalt pris för de här lacken här i butik är 100-150kr styck).

 

//J

 

One thought on “Fredagsfin

  1. Pingback: Lite fredagsfint | Jennys Jox

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *