God Jul

Idag kom det en hel drös med julkort i postlådan (eller tja, 4 stycken i alla fall). Nästan alla med bilder på barnen i familjen. Jätteroligt tycker jag. Ed lär sig känna igen kompisarna (efter att inledande ha sagt ”det är jag” om alla bilderna), T lär sig vad folk heter i efternamn och jag impas av att andra flerbarnsföräldrar lyckas ta bilder där barnen faktiskt ser helt ok ut på samma bild. Som om det inte var svårt nog att få till en bra bild på EN unge. Puh.
Själva har vi faktiskt också knåpat ihop julkort och postat (sista postades idag eftersom jag fick slut på kuvert…). Eller vi och vi förresten. Jag. Ed satt bredvid och klippte i lite rött papper och tryckte ut halva limstiftet genom tejprullen under tiden. Det är inte bilden nedan som är julkortet, det här är en alternativ variant. Nästa år kanske det blir en sån i brevlådorna?

Imorrn är det dan före dan och vi kör på avslappnad hemmajul i år. Granen är inköpt och står och doftar i sitt hörn. Farfar kommer på julafton med sill och lax, köttbullarna är rullade, julgodiset är kokat. T ska shoppa skinka imorrn, Ed är pepp på att klä granen (katterna sitter nu tätt intill den och funderar över hur man bäst kan riva den antar jag) och jag tänkte ge mig på att baka lite vörtbröd.

God Jul på er allihop ♥

//J

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *