Gott slut

Vi kör hemmanyår bara familjen i år. Jag har inlett dagen med årets sista träningspass (Bodypump, körde i måndags också och träningsvärken var över först igår så jag misstänker att jag kommer inleda det nya året stapplandes) och nu fortsattdagen med lite bakning. Det var kvällens efterrätt som tillverkades, kladdiga chokladmuffins med daim, och sen blir det vaniljglass till det.
Naglarna har fått färg igen, blingigt värre är det nu. Isadoras Black Galaxy. Omöjligt att fota men det såg väldigt fint ut i dagens solljus. (Ja jo, glaset är tomt men bilden togs liksom lagom till frukosten) Ed har fått löfte om att få välja färg och måla sina naglar kvällen till ära. Blått och glitter vill han ha. Får se vad jag kan hitta i gömmorna…

Sam hittar på hyss. Oftast klätterrelaterade. Han vill helst gå själv i trappan nu, uppför, för att sen när han kommit till toppen vända och klättra baklänges ner igen. Annars är det upp i Eds säng som gäller. Och när han vill ha hjälp ner ropar han helt enkelt ”HOPPAAA!!” vilket så klart får oss komma springande…smart kille.
Nu har Ed somnat i soffan…får se om det gör att han håller ut till tolvslaget ikväll. Han har fått löfte om att vara uppe så länge han vill.
Gott nytt år på er!
//J

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *