Grön onsdag – China Glaze Budding romance

Det här var mig ett fulsnyggt lack! Den första tanken som dök upp i huvudet när jag började lacka var ”Hur tänkte jag här?!”. Men så här efter en dags användning känns det rätt behagligt ändå. Samma färg som gräsfläckar typ. Så det passar ju utmärkt på en grön onsdag.

China Glaze Budding Romance från vårkollektionen Avant garden. Två lager grön jelly men jag skulle nog ha lagt på ett lager till så här när jag ser bilderna… Annars inga konstigheter.

ChinaGlaze_Budding_Romance2 ChinaGlaze_Budding-romance

 

Och lackandet smittar förresten… Min kollega visade stolt upp sin OPI Honey ryder häromdagen. Min moster taggade mig på Facebook och skyllde sitt inköp av Zoya Vespa på mig. Men roligast av allt måste ändå vara att det utöver Ed är två killar till på dagis som kommit med lackade naglar 😉

För mer grönt får ni kika in hos Karin på Vacker & underbar idag.

//J

 

3 thoughts on “Grön onsdag – China Glaze Budding romance

  1. Pingback: Vacker & Underbar » Deltagarlista Grön Onsdag v 22

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *