Grön onsdag – China Glaze Keepin’ It Teal

Grön onsdag hos Karin på Vacker & Underbar och här var det jelly för hela slanten. Jelly från China Glaze sommarkollektion. Det är skirt och det är ju i sin ordning men det här är nog enda gången jag bär det här ensamt. På bilderna har jag fem lager och det är rejält genomskinligt ändå men ändå jämnt och fint. Jag är inte riktigt bekväm med genomskinligheten men får jag blanda med lite glitter så blir det nog bra. Färgen är i alla fall fantastisk och det var hyfsat lätt att måla med även om det är lite tunnare och rinnigare är vad jag skulle önska. Men det hör väl till att det blir tunnare när det ska vara skirt. Nåja, trots lite gnäll så gillar jag det och kan tänka mig massa roliga kombinationer framöver…

ChinaGlazeKeepinitteal ChinaGlazeKeepinitteal1 ChinaGlazeKeepinitteal2/J

 

 

6 thoughts on “Grön onsdag – China Glaze Keepin’ It Teal

    • Ja, men annars är formulan bra så jag ser en massa jellymackor framför mig… Har precis gjort den första men får vänta på lite bättre fotoljus innan jag kan visa det.

       
  1. Pingback: Vacker & Underbar » Deltagarlista Grön Onsdag v 26

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *