Grön onsdag – Glitz n’ pieces

Redan onsdag och denna vecka har varit nästan mötesfri (=bara 3 planerade + 2 remissgenomgångar) och jag försöker febrilt komma ikapp. Lite för trött för att komma på något att blogga om på kvällarna. Men nu är det morgon och jag sitter med frukostkaffet och kan inte låta bli att i alla fall visa gårdagskvällens lackning. Jag blir glad bara jag tittar på naglarna! (Förresten är det sjukt avstressande att måla naglarna upptäckte jag igår)

Det här är glitterbomben Glitz ‘n pieces från China Glaze över Essie Navigate Her. Tre lager Essie och ett lager glitter. Utmärkt glitter att applicera! Det hade gått att få det mer än dubbelt så täckande på ett lager men jag la ett väldigt tunt för att få bakgrundsfärgen att synas igenom ordentligt. Det måste man ju när det är Grön Onsdag hos Karin.

ChGGlitznpieces

 

/J

 

7 thoughts on “Grön onsdag – Glitz n’ pieces

    • Jag har inte gillat det här lacket på bilder heller riktigt och brukar inte gilla strängglitter men nu när jag har det på naglarna gillar jag det massor!

       
  1. Pingback: Vacker & Underbar » Grön Onsdag: BB Couture – Frontier Woman

  2. Detta var jättesnyggt! Jag gillar verkligen färgkombinationerna med underlacket och de svarta och silvriga partiklarna i glitterlacket!

     

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *