Häst- och Åsamys

Ah, äntligen helg! Jag åkte och plockade upp Åsa efter jobbet och vi styrde söderut mot stallet. En trött varm Rocky stod och hängde i hagen i solen och försökte förgäves vifta bort alla otäcka bromsar. Fler av hästarna anslöt när vi kom in vilket innebar ett utmärkt tillfälle för en liten fotosession. Det var bara det att hästarna var nyfikna på de där surrande och blippande mojängerna vi höll mot dem. Väldigt nyfikna.

Photobucket - Video and Image Hosting
Åsa siktar mot Rocky (utan flughuva) och Berry (som helst är lite hemlig)

Photobucket - Video and Image Hosting
Berry bestämmer sig för att undersöka Åsa noggrannare

Photobucket - Video and Image Hosting
Och kanske smaka litegrann…

Photobucket - Video and Image Hosting
Allt medan Rocky höll sig i närheten av "mattes" kamera…

Sen blev det lite dammsanering (med betoning på lite…han var sååå dammig!) följt av en långpromenad (med betoning på lååång). Under pendeltågsspåret, ut i villaområdet, runt en massa, bort till djurkliniken (som var bekant för Åsan), över spåret igen och så hem. Vi var nog ute drygt en och en halv timma. Jättemysigt om man räknar bort alla bromsar. Envisa äckliga djur! Men Rocky var snäll och trippade inte på lika mycket som han brukar. Det var kanske bra med lite mänskligt sällskap för hans del också. För min del var det väldigt bra 🙂

Nu på kvällskvisten har jag övergått till att msna hemsidesnack med Åsa. Sittandes på balkongen. Jaaa. Jag kan ju faktiskt ta med datorn på balkongen. Sååå skönt! Tyvärr kan jag inte ta med katten för då rymmer han. Men snart så. Fast förmodligen inte imorgon. Vi vet inte riktigt hur innätningen ska vara… Svårt sånt där.

//J

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *