Helgen

Det såg lite mörkt ut på fredagen när de ringde hem mig från jobbet för att hämta Sam tidigare då han varit lös i magen. Lite magsjuka hemma lagom till bröllopet liksom. Men det var ingen större fara med honom, förmodligen har han ätit nåt olämpligt eller så är det tänder på g (han har varit fortsatt lös i magen hela helgen och jag är hemma med båda idag) och han var pigg och glad som vanligt. Puh. Vi andra (inklusive mormor och morfar som barnvaktat) har hållit oss friska i alla fall.
Vi hade hur som helst en fantastisk dag och kväll. Brudparet var så vackert (när Ed såg bilderna på facebook dagen efter sa han ”Åh mamma, är det där prinsen och prinsessan som jag har sett på tv?), ceremonin var jättefin, maten var supergod och vi hade det bara såå bra! Bröllopet var i Finska kyrkan på Slottsbacken och det gjorde nog sitt till för den rent av kungliga atmosfären. Efteråt var det middag och fest på Carlshälls gård på Långholmen. God mat, trevligt bordssällskap, sååå många fina tal (när vi fått lyssna till 3 tal innan förrätten serverats började jag undra om toastmastern ville ha allt avklarat innan middagen istället men så var inte fallet och han höll ett perfekt tempo för att alla skulle hinnas med…) och sen dans till bandet som spelade. T slapp dock dansa. Efter att han bekänt att han inte minns ett dyft (nåja) av vårt bröllop förrän efter vi dansat bröllopssalsan har jag bestämt mig för att aldrig fråga honom om dansande på andras bröllop 😉
Ja, och hur gick det med min klänning då? Så här:
(Och T brukar inte vilja vara med på bild i bloggen så han är lite fint bortklippt…) Bytte dock till andra skor inomhus sen men de var inte så kullerstensvänliga så det fick bli stövlar på väg dit. Det här är dock den enda bilden jag har att visa, tagen av pappa utanför huset. Kameran fick inte följa med konstigt nog. Jag vet inte riktigt hur jag tänkte för det hade ju varit roligt att ha bilder så här i efterhand men blev det lite mer live och i nuet utan att se allt genom kameralinsen.
Hur som helst var det en himla trevlig dag och grabbarna hade det skoj här hemma med mormor och morfar.
//J

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *