Holofredag

Det är holofredag och jag har precis målat med China Glaze Infra-Red. Efter att ha kört med Color Clubs holos ett tag är jag nog bortskämd med regnbågar som nästan syns i mörker. Jag trodde jag fått hem fel lack först. Det såg ju mer…duokromt ut än holo. Men sen gick jag till vårsolen och där var det ju. Väldigt fint och härlig grundfärg men liiite besviken är jag nog ändå. Ingen idé att slösa på de här lacken en mulen dag. Annars var det finfint. Täckte i princip på ett lager och lätt att måla med så länge man är snabb (segade lite när jag målade sista tummen och då blev det lite kala fläckar så jag har två lager på ändå).

Nog pratar, nu till bilderna:

CHGInfraRed3 CHGInfraRed2 CHGInfraRed

 

Trevlig fredag på er, nu ska jag nog ta grabbarna och ge mig ut i solen en sväng.

/J

 

10 thoughts on “Holofredag

  • Nej jag tycker ju att holot är lite tamt jämfört med Color Clubs (de enda holos jag testat innan) men jag har fyra till från den här kollektionen att testa så jag får väl se om jag ändrar mig…

    
 1. Nu har jag visserligen bara testat Strap on your Moonboots än så länge men det är typ ett av de vackraste lacken jag nånsin sett och jag tycker att Infra Red är helt toksnygg! Är fullt beredd att kåra Hologlam till min favoritkollektion någonsin! Visst, det har inte lika kraftig regnbåge som typ CCs Halo Hues, men detta är ren perfektion i mina ögon, så vackra släta linjära regnbågar. Älskar!!! Men man är ju olika och jag förstår absolut att du hade önskat mer holo för det finns ju många andra lack som bjuder på just det:)

   
  • Ja, alltså, det ÄR ju ett helt fantastiskt lack. Jag blev nog mest förvånad när jag först målade på det i lampljuset hemma och inte såg något holo alls (tänkte tom tanken att jag fått fel lack). Men igår när jag var ute i solen kunde jag inte sluta stirra på naglarna 😀 Strap your moonboots ser jag fram emot att testa 🙂 Jag får sikta på den till nästa fredag.

    
 2. Jag älskar verkligen färgen på det här! Och jo, regnbågarna i det här lacket kräver riktig sol för att komma helt till sin rätt.

   

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *