Inte för hela slanten

Nej det är inte renovering för hela slanten här. Naglarna är visserligen omålade sedan 2 dagar tillbaka och så värst mycket träning utöver tapetrivandet har det inte blivit men idag blev det ett pass. Kollade ut och försökte mäta upp sträckan till gymmet förut med planen att ta ett yogapass på helgen och jogga dit och hem. Ca 2,5 km fick jag det till, kanske 3.

Det var fyra kilometer. Den sista kilometern gick himla snabbt (blev ju lite bråttom i och med att de släpper biljetterna till väntelistan 10 minuter innan passets start). Puh alltså. Men det var skönt (efteråt menar jag nu…hehe). Och jag sprang de första 3 kilometrarna hem och promenerade den sista. Finfint. Och jag har bokat samma pass nästa vecka. Som bonus träffade jag på en kompis också, som jag inte sett på säkert ett halvår! Yey!

ytterligare bonusar för dagen är strålande solsken, lunch på tomten och myspromenad med Ed på cykel.

//J

 

One thought on “Inte för hela slanten

  1. Vågar jag skriva att mitt röda Skokloster-nagellack är kvar… alltså som jag målade dit när jag skulle till Skokloster i början av maj 😉

    Bonusar är trevligt! Grymt att jogga till och från yogan! Jag planerar en ny cykeltur + yoga på onsdag!

     

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *