Jobbdag 1 – check

Så var man tillbaks igen då. Jag har mycket svårt att fatta att det här dryga året redan gått. Men den här gången hade i alla fall lite fler saker ändrats. Som att kollegorna flyttat runt och så. Och till och med ett kök hade flyttat på sig. Men annars var det som vanligt. Klarade mig på tre samtal till IT (och ett till en kollega) och nu är jag inne i nästan alla system igen. Förutom dörren. Passersystemet har nämligen också bytts ut. Illa bara att jag ska jobba på fredag när stället är stängt och ingen där. Men det löser jag med att labba lite. Tur att man kan välja lite.

För övrigt var det lite roligt att nästan alla (utom de jag träffat mer regelbundet under ledigheten) tittade på mig, hälsade, tittade igen, sken upp och sa ”Oj, jag kände inte igen dig!”.

Sam har haft det finfint med pappsen hela dagen. Och imorrn är det röd dag. Yey 🙂

//J

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *