Kanelbullar och skitungar

Nej, inget på listan har blivit gjort idag. Men jag har hunnit med att slänga skräpet från källarrensningen, städa ur kylskåpet (som nu ekar rätt tomt), baka kanelbullar, äta kanelbullar och ta med kanelbullar och T för en fika hos mamma där också syster och sötnosarna befann sig.

 

 

De växer så snabbt! Tittade på fotona jag tog av Tristan idag. Han är ju ingen bebis längre. Han är en liten människa. En liten pratande människa. Men Jenny måste vara svårt att säga *suckar lite* Han är likadan som Dante var. Fast Dante var nog snäppet värre. Han retades. Med Dante lät det så här:

 

 

Jag: Säg Jenny!

Dante: *skrattar tillgjort*

Jag: Nej, säg Jenny!

Dante: *samma skratt*

 

 

Istället pekade han på Tobbe och sa: Bobbo!

 

 

Tristan kör nåt liknande:

 

Jag: Säg Jenny!

Tristan: Bobbe!

Jag: *suck*

Tristan: Bobbe! Bobbe! Bobbe!

 

 

Här är en liten film som bevis.

 

 

Imorrn blir det kanske till att sy lite. Om inte vädret plötsligt blir bättre.

 

 

//J

 

Bullar

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *