Kick off, fight och lugn

Ah, ljuva lördagskväll. Sitter i soffan med två katter inom räckhåll och T spelar spotifylista med Cornelis. Fullt upp den här veckan. Heldag på Artipelag med jobbet igår. Kick off och brainstorming och gruppuppgifter och massor av sol. Härligt! Avslutade kvällen med en middag på Mosebacke med några av kollegorna. Lite trött idag men har ändå hunnit med lite Fit as a Fighter, shopping, lördagsgodis och middag med morfar (han var med på allt utom Fit as a Fighter, där hade jag Balbir att slåss med).

Imorrn blir det lugnaner-söndag med yogamorgon och hemmafix. Förutom att jag ska åka en sväng och hämta ett par byxor jag lagt undan. Sen måste jag lära mig hur man lägger upp dem med osynlig söm. Google är min vän.

/J

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *