Klick, klick, klick

Tre julklappar till på väg hit.

Förresten, appropå knäcken. När jag satte igång i köket ville Ed så klart vara med (man kan aldrig missa ett tillfälle när det skulle kunna vankas smet…). Jag satte honom på att sätta ut formar eftersom smeten är så sjukt varm (brännblåsa: check!). Han frågade om vi skulle baka och jag sa: Nej, vi ska göra godis.

Ed: :-OOO Mamma, kan du göra godis?!
Jag: Ja?
Ed: Du är värsta supermamman! (Med jätteimponerat tonfall)

Så alltså, göra julgodis=bra boost för bra mamma-känslan 😉 Himla bra efter en helg med för mycket ”nej, mamma vill inte leka med smålegot/du får inte låna min mobil/du får inte låna min dator/jag orkar inte lyssna på popular en gång till”

//J

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *