Laddat för lopp

Imorrn är det dags. Mitt första lopp! Ojoj. Jag har laddat genom att…räkna points. Kanske inte så smart så här i efterhand men men. I måndags visade vågen på 1,6 över målvikten så det var bara att ta tag i det. Det är inte helt lätt det där med jämvikten. Räknar jag (och äter enligt jämvikt istället för viktnedgång) verkar jag sakta men säkert krypa ner ändå. Räknar jag inte kryper jag istället sakta men säkert uppåt. Men men, det ger sig nog så småningom.

Lopp var det ja. Veckans träning har bestått av 75 min box i tisdags, 2,5km löpning (15 min prick) i onsdags och 1h styrka imorse. Jag har fortfarande träningsvärk i mage och axlar sen tisdagen och löpningen i onsdags kändes tung och seg. Min plan var att springa halva sträckan men öka tempot men det lyckades ju inte. Nåja, jag ska väl ta mig runt imorrn i alla fall även om det kanske inte går så fort. Roligt ska det bli hur som helst 🙂

//J

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *