Lite framåt, lite bakåt

Jag målar och målar. Imorrn ska jag börja riva tapet i killarnas rum. Ed är taggad och vill gärna hjälpa till. Idag rev jag lite tapet i hallen. Högst oavsiktligt. Oups. Dörrkarmen in till killarnas rum + kanten runt garderoben är målad. Det var där maskeringstejpen liksom tog med sig lite extra tapet…på hallsidan. Så nu måste jag måla hallen också (inte så att det INTE behövdes innan men…jo ja.)


Från hallen in i killarnas rum. Det åkte som sagt med lite tapet där ovanför ja… Men karmen är vit och inte grön. Här ser ni också vårt fina gröna halltak. Not. Men jag kommer dit. Sakta men säkert!


Killarnas garderob. Orka plocka ut kläderna för att man ska måla lite runt om. 😉 Här var ju kanterna ”vita” redan innan. Dock mer i den nyans som syns på golvlisten mellan dörrarna (golvlisterna ska bytas, annars hade det ju varit taktiskt att måla den också när jag ändå var igång).

Håll nu tummarna för att jag slipper lära mig bredspackla efter morgondagen!

//J

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *