Ljuva lördag

Häromdagen kom vi i familjen helt demokratiskt fram till att lördag är veckans bästa dag. 3-1. (Ettan är Ed som hade måndagar som favorit pga heeela långa skolveckan framför sig! Undrar hur länge det håller i sig?).

Jag började morgonen med kaffe och frukost framför datorn följt av en dammsugning. Ibland händer det att de yngre i familjen självmant börjar plocka undan i sitt rum (=rädda legobitar) när dammsugaren plockas fram och idag var en sån dag. Ljuvligt. Sen tog jag en promenad i solen till Älvsjö för en timmas piloxing. Galet jobbigt men samtidigt energigivande. Tog en promenad hem också. Podkicker är min nya vän och jag vill bara gå gå gå så jag får lyssna på allt… (idag blev det Hannah & Amanda följt av vetenskapsradion, salig blandning alltså).

Efter dusch och lunch packade vi in oss i bilen för en liten shoppingtur eller åtminstone inför shoppingtur-tur. Provsatt en Lexus. Provsatt en Prius. Provsatt en Auris. Godkände alla tre. Vi har ju just sålt en bil och funderar på att byta ut den som är kvar till en mer…Jennyvänlig bil (det är en Volvo 940 från förra seklet, manuell och åbäkig men i alla fall oöm). Men men , inget köp idag i alla fall. Tror det får vänta till vårt pågående byggprojekt är klart. Istället shoppade vi innebandyglasögon till Ed inför hans lagpremiär på tisdag. En grej jag inte ens visste fanns förrän i måndags. Fascinerande. Ed är mycket taggad inför premiären! Sam fick solglasögon för att väga upp lite. Och jag (eller tja, vi allihop) fick lördagsgodis och så åkte vi hem.

Halv åtta var Ed redo för att gå och lägga sig (!?!) och gjorde just det (!?!). Det är uppenbarligen hårt att ha en lös tand. Jag sitter i soffan med en katthög tätt intill. Myslördag.

/J

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *