Med livet som insats

Nytt snökaos i Stockholm idag. Men det var inte därför jag hoppade bilen i morse utan för att jag skulle på kurs i stan på eftermiddagen (Jag: Köra bil. I stan. = Nono). Konstigt nog har jag aldrig kommit snabbare till jobbet med buss/tåg. 45 min blankt från dörr till dörr. Och likadant när jag skulle hem från stan. Max 2 minuters väntan. Däremot var det inte lika lätt att ta sig fram gående. Speciellt inte eftersom jag började med att lämna in mina vinterstövlar vars dragkedja gått sönder och istället gick med mina gamla högklackade stövlar med helt slät sula (skulle tittat ut lite noggrannare i morse). Men nån gång ska man ju ha nytta av all bodybalance. Fascinerad att jag inte ramlade en enda gång.

Kursen var helt ok. Och jag fick belöning efteråt i form av ett frisörbesök. Det är så fascinerande att håret ibland kan kännas längre efter klippning. Men så var det. Och så lätt! Enda nackdelen är väl att den där luggen jag äntligen sparat ut så pass att jag fick fast den bakom örat nu inte vill fastna där längre. Suck. Men annars, himla gött.

/J

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *