Nagellackandet sprider sig…

Att lacka naglarna när Sam är vaken är stört omöjligt. Alltså väntar jag alltid tills precis när han har somnat. Ed däremot brukar fascinerat sitta och titta på och ibland be om att få lite färg han med. Då brukar han få på en nagel eller två (eftersom han inte ens kan sitta still den tid det tar att applicera lacket). Fint så.

Imorse mitt i frukosten smet han ner på toaletten och sen blev det tyst. Ganska länge. Typiskt tecken på bus. Oftast innebär det att han leker med vattnet eller borstar tänderna med ganska mycket tandkräm. Men idag kom ”INGET!” så snabbt som svar på frågan vad han gjorde att jag gick ner med snabba steg. För att hitta honom sittandes i en koja av handdukar under torkställningen, i full färd med att måla naglarna i samma mörkblå nyans som jag valde igår. Han hade kommit till topplacket (!!). Och började storgråta när jag kom ner och hittade honom (trots att jag inte blev arg så visste han ju liksom att det var nåt han inte skulle göra). Imponerande nog var det faktiskt bara nagellack på hans fingrar och absolut mest på naglarna. En talang kanske? Jag inser ju att det skulle passa med en bild här men eftersom det är EFIT idag så får ni vänta till kvällen med den.

//J

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *