Nail Art Sunday

Det är Le Lacks Nail Art Sunday och jag har så klart nagelpysslat lite i sjukstugan. Det blev inte som tänkt men inte så tokigt ändå tror jag. Jag fick hem en massa stripingtejp i massa olika färger från Ebay härom veckan och kände att jag ville testa något enkelt med den. Så det blev en funky french i blått och sen en rand med tejp i gränsen mellan lacken. Så här dagen efter känns det som om stripingtejpen nog mest ska användas som maskeringstejp för att göra linjer snarare än som dekoration i sig för idag är den fina blå färgen på tejpen borta och den är silvrig istället.

nailartff2

nailartff1

 

På sista bilden kan ni se att tejpen redan då bleknat i kanterna (det var precis nytorkat när jag fotade). Nu en dag senare är den helt silvrig och har dessutom släppt lite i vissa kanter…nailartff3

Nåja, det var ju inte så tokigt med silver till det blå heller 🙂

/J

 

13 thoughts on “Nail Art Sunday

 1. Jättesnyggt! Jag har inte haft så mycket problem med att tejpen ändrar färg, däremot att den gärna lossnar snabbt. Tråkigt när det blir så för det är ju ändå lite pill att få dit den som man vill.

   
  • Tack! Ja, pilligt är det. Idag har jag pillat loss en tejpremsa (hur ska man kunna låta bli om det sticker upp en bit?!) och det gick bra men den silvriga färgen från tejpen fastnade under. Skumt…

    
  • Tack! Ja, det är synd. Den sitter ganska bra på mig så här dagen efter…förutom på den nageln där jag pillade bort den eftersom den stack upp lite. Såg ett tips nånstans om att man inte skulle låta tejpen gå hela vägen ut till kanten (så topplacket förseglar den på alla håll) och jag tror jag hade lite för lång tejp just där den släppte…

    
 2. Skitsnyggt tycker jag!
  Jag har faktiskt aldrig använt tejp i min manikyr så där utan enbart som maskering men jag måste absolut ta och testa något sånt här. Fast om tejpen tappar färgen är det ju tråkigt 🙁

   
 3. Så snyggt det var, jag gillar de olika nyanserna som du har valt, de passar jättebra ihop! Det är snyggt med sån här dekorationstejp, men visst är det irriterande när den lossnar efter en dag…

   
 4. Snygg fransman! Jag gillar när tejpen sitter kvar i manikyren, alltså inte bara använd som mall eller maskeringstejp. Synd att den tappade färgen, fast på bilderna ser det riktigt snyggt ut. 🙂

   

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *