Nail art sunday eller kattforumstema

På kattforumet finns så klart en nagellackstråd (det finns trådar om allt!). Där har vi bestämt dagens tema som blev: Mat. Jag köpte mig ju en smal pensel och ett dotting tool när jag köpte stämplarna men jag har inte vågat mig på att använda dem så nu tänkte jag att det var dags för premiär. Men mat? Vad gör man då? Google var inte riktigt min vän här (sjukt vad imponerande nail arts folk gör men kanske inte för en nybörjare precis…). Hur som helst så hittade jag ändå några varianter av fruktiga naglar och föll till sist för kiwi. Hur svårt kan det va liksom? Ganska svårt visade det sig. Men men, gröna blev de. Och lite prickiga vilket var temat för veckans nail art sunday som bonus. Nu återstår att se om jag vågar ha dem kvar på jobbet imorrn, hehe.
NalartKiwi photo NalartKiwi_zps1d1b8711.jpg

Jag har använt Orly Au champagne som vitt (skulle nog haft ett gulare men det har jag inte…), Orly Green Apple som ljusgrön och sen penslat på Zoya Yara och gjort lite prickar med Orly Liquid vinyl. De känns i alla fall himla våriga…

/J

 

 

10 thoughts on “Nail art sunday eller kattforumstema

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *